Filtreaza software

Aplicatii interactive-Your Store
APLICAȚII INTERACTIVE
DIGIMAP INFO pentru Panouri cu Touch Screen
DIGIMAP INFO pentru Panouri cu Touch Screen - IK-DM-INF - APLICAȚII INTERACTIVE..
DIGIMAP MUSEUM pentru Panouri cu Touch Screen
DIGIMAP MUSEUM pentru Panouri cu Touch Screen - IK-DM-MUS - APLICAȚII INTERACTIVE..
DIGIMAP PRODUCTION pentru Panouri cu Touch Screen
Prezentare DIGIMAP PRODUCTION Digimap Production, este o aplicatie personalizata cu harta digitizata, pentru panouri digitale cu touch screen. Utilizabil in mediul industrial aplicatia permite identificarea locatiilor pe harta, prin marcarea corespunzatoare a locatiei, in functie de optiunea utilizatorului, afisarea de evenimente de interes pentru intregul personal. Ex de utilizare:   Cautarea loc..
DIGIMAP RETAIL pentru Panouri cu Touch Screen
Prezentare DIGIMAP RETAIL Digimap Retail, este o aplicatie personalizata cu harta digitizata, pentru panouri digitale cu touch screen. Utilizabil in mediul retail(shopping mall-uri, parcari etc. Aplicatia permite identificarea locatiilor pe harta, prin marcarea corespunzatoare a locatiei, in functie de optiunea utilizatorului. Ex de utilizare:   Cautarea locatiei unui magazin, a unui grup social s..
DIGIMAP WAYFINDER pentru Panouri cu Touch Screen
DIGIMAP WAYFINDER pentru Panouri cu Touch Screen - IK-DM-WF - APLICAȚII INTERACTIVE..
Aplicatie barcode finder
Aplicatie cu ajutorul careia, puteti afla informatii despre un produs, prin simpla scanare a codului de bare al produsului. Aplicatia este conectata la baza de date cu produsele din gestiunea ta. In plus, pe langa informatiile produsului, pe acelasi ecran pot fi afisate promotii sau diverse informatii utile...
DIGIMAP TURISTIC pentru Panouri cu Touch Screen
Prezentare DIGIMAP TURISTIC Digimap Turistic, este o aplicatie personalizata cu harta digitizata, pentru panouri digitale cu touch screen. Utilizabil in institutii publice, zone de interes public, zone de agrement, complexe turistice, etc. Aplicatia permite identificarea locatiilor pe harta, prin marcarea corespunzatoare a locatiei, in functie de optiunea utilizatorului. Ex de utilizare: In locali..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)